Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Goes is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan. Als gerenommeerd uitzendbureau in Goes begrijpen we dat het vinden van de juiste baan meer vereist dan alleen een cv en diploma's. We gaan verder en kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke aspecten. Onze focus ligt op het vinden van een baan die perfect bij jou past.

Bij Unique Uitzendbureau Goes hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een functie in Goes zelf, of in de omliggende regio's zoals Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Breskens of Zierikzee, wij hebben mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de diverse vacatures in Goes.

Het inschrijven bij Unique Uitzendbureau in Goes is eenvoudig en kan online plaatsvinden. Als je persoonlijk contact verkiest, ben je van harte welkom op onze vestiging aan Stationspark 2, 4462 DZ Goes. Ons team staat klaar om jou te helpen en te begeleiden bij de zoektocht naar jouw ideale baan.

Waarom zou je kiezen voor Unique Uitzendbureau Goes? Het voordeel van samenwerken met ons is dat we verder kijken dan alleen je cv. We willen jou als persoon leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die echt bij jou past. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid maken het verschil. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers in Goes en omgeving, waardoor we regelmatig interessante vacatures hebben die elders niet te vinden zijn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op via goes@unique.nl of bel naar 0113211223. Schrijf je in bij Unique Uitzendbureau Goes en laat ons jouw partner zijn in het vinden van jouw droombaan.

Unique Uitzendbureau Goes bevindt zich aan Stationspark 2, 4462 DZ Goes. Deze locatie biedt een gunstige uitvalsbasis om de regio te bedienen. Kom gerust langs en ontdek de mogelijkheden: Unique uitzendbureau in Goes op Google Maps.

Goes

Adviseur opleidingssubsidies

Mede dankzij jou maken onze klanten optimaal gebruik van financiële regelingen op het gebied van HR. Je draagt eraan bij dat organisaties voldoende nieuwe medewerkers kunnen aantrekken en huidige medewerkers behouden/extra kunnen investeren in nieuwe...
 • Salarisindicatie
  € 2.750 - € 3.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Terneuzen

Parttime Secretarieel Medewerker

🌟 Vacature: Tijdelijke Administratieve Ondersteuning bij een overheidsinstantie! 🌟Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging binnen een dynamische omgeving? Heb je ervaring in secretarieel/administratieve taken en een passie voor het bijdragen aan...
 • Salarisindicatie
  € 2.800 - € 3.900
 • Uren per week
  24.0
 • Opleiding
  HBO
Terneuzen

Notarieel Medewerker

🌟Ben jij een gedreven en nauwkeurige administratieve professional? Heb je affiniteit met vastgoed en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature van notarieel medewerker echt iets voor jou!🌟In deze functie van notarieel medewer...
 • Salarisindicatie
  € 2.800 - € 3.900
 • Uren per week
  36.0
 • Opleiding
  HBO