Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Roosendaal helpt jou aan een baan die perfect bij je past. We begrijpen dat er meer is dan alleen je cv, diploma's en naam. Het zijn juist jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen die het verschil maken. Daarom streven we ernaar om een baan te vinden die echt bij jou aansluit. Als je moeite hebt om zelf die ideale baan te vinden, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Roosendaal en wij gaan samen met jou op zoek.

Onze vestiging in Roosendaal is strategisch gelegen om jouw werkzoektocht in de regio te ondersteunen. We bieden vacatures aan in Roosendaal en in omliggende plaatsen zoals Bergen op Zoom, Etten-leur, Zevenbergen en Oosterhout. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale arbeidsmarkt, kunnen we jou helpen bij het vinden van passende mogelijkheden.

Het inschrijven bij Unique Uitzendbureau Roosendaal is eenvoudig en kan zowel online als op onze vestiging. Op zoek naar vacatures in Roosendaal? Neem een kijkje op onze website en ontdek de diverse mogelijkheden. Klik hier om direct naar de vacaturepagina te gaan.

Als je meer wilt weten over werken via Unique Uitzendbureau of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via de volgende gegevens:

Unique Uitzendbureau Roosendaal is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar werk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past.

Locatie van Unique Uitzendbureau Roosendaal:
Bekijk ons op Google Maps

Bergen op Zoom

Kantinemedewerker

Wil jij een sprankelende nieuwe uitdaging in de wereld van catering? Stop met zoeken en lees snel verder!In de rol van onze fantastische kantinemedewerker ben jij de ster van het bedrijfsrestaurant! Denk aan een culinair avontuur waarin jij verantw...
 • Salarisindicatie
  € 2.000 - € 2.400
 • Uren per week
  24.0
 • Opleiding
  MBO 1/2
Oud Gastel

Supervisor warehouse

Ben jij een ervaren full time leidinggevende die bekwaam is in het leiden en optimaliseren van een team? Bied je tijdens interacties met teamleden niet alleen coaching, maar ook richtlijnen voor groei? Hanteer je een heldere en transparante communica...
 • Salarisindicatie
  € 3.200 - € 3.500
 • Uren per week
  38.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Oud Gastel

Logistiek administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een logistieke functie bij een internationale opdrachtgever? Jouw belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat onze gewaardeerde klanten hun bestellingen op tijd ontvangen.Je verwelkomt chauffeurs hartelijk op onze locatie en zorg...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.800
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4