Schrijf je in bij Unique

Schrijf je in bij Unique

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in bij Unique. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Unique Uitzendbureau Talentcenter

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 2 MB

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Hoe werkt een inschrijving bij Unique?

Bij Unique is je cv dus niet langer leidend. We willen namelijk weten we jij bent. In deze 4 stappen gaan we daar samen achter komen. Je ontvangt via e-mail een vragenlijst en daarna neemt één van onze consultants telefonisch contact met je op. Ben jij klaar voor je volgende stap?

Stap 1 Verder Kijken

Stap 1:

Na het invullen van je gegevens hierboven, vul je een vragenlijst in, dit duurt ongeveer 10 minuten en geeft ons al een goed beeld van wie jij bent en waar je naar zoekt. Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met jou op te nemen!

Telefonische kennismaking

Stap 2:

Je maakt kennis met een consultant in een telefoongesprek van ongeveer een halfuur. In dit gesprek ontdekken we wie jij bent als persoon, wat je kwaliteiten zijn en waar je wensen behoeften liggen.

Contact met de klant

Stap 3:

De consultant gaat op zoek naar de baan die net zo unique is als jij. Zodra we jouw droombaan hebben gevonden, leggen we je profiel voor bij de werkgever. Hebben we een match? Dan worden jullie aan elkaar voorgesteld.


 

Jij wordt voorgesteld bij de klant

Stap 4:

Is de werkgever net zo enthousiast? Dan is het tijd om te je contract te tekenen. Unique voorziet je van alle documenten die je nodig hebt. We willen immers dat je goed voorbereid aan je nieuwe uitdaging begint.