Vul onderstaand formulier in en schrijf je in bij Unique. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

De weg naar die baan

Bij Unique is je cv niet langer leidend. We willen namelijk weten wie jij bent. In deze 4 stappen gaan we daar samen achter komen. Je ontvangt via e-mail een vragenlijst en daarna neemt één van onze consultants telefonisch contact met je op. Ben jij klaar voor je volgende stap?

 • 1
  Na het invullen van je gegevens hierboven, vul je een vragenlijst in, dit duurt ongeveer 10 minuten en geeft ons al een goed beeld van wie jij bent en waar je naar zoekt. Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met jou op te nemen!
 • 2
  Je maakt kennis met een consultant in een telefoongesprek van ongeveer een halfuur. In dit gesprek ontdekken we wie jij bent als persoon, wat je kwaliteiten zijn en waar je wensen behoeften liggen.
 • 3
  De consultant gaat op zoek naar de baan die net zo Unique is als jij. Zodra we jouw droombaan hebben gevonden, leggen we je profiel voor bij de werkgever. Hebben we een match? Dan worden jullie aan elkaar voorgesteld.
 • 4
  Is de werkgever net zo enthousiast? Dan is het tijd om te je contract te tekenen. Unique voorziet je van alle documenten die je nodig hebt. We willen immers dat je goed voorbereid aan je nieuwe uitdaging begint.