Inschrijven bij Unique

Vind je de perfecte vacature niet meteen of kun je nog geen keuze maken? Wil je jezelf inschrijven voor arbeidsbemiddeling zodat wij een baan voor je zoeken op basis van je cv en motivatie? Doe dan een open sollicitatie en schrijf je daarmee vrijblijvend online in. We kijken dan samen welke baan het best bij je past.

Unique Uitzendbureau Zoetermeer Noordwaarts

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Unique - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Dit zeggen andere medewerkers over Unique

Ron Stempher artikel

Unique ervaringen van Ron

Ron is teamleider bij Monuta
"De samenwerking met Unique is goed, en als het even wat minder gaat dan hebben we daar contact over. Eén keer per kwartaal evalueren we. Unique denkt mee en dat is positief."
Patrica Broekema

Unique ervaringen van Patricia

Patricia werkt als Callcenter medewerker bij Monuta
"Ook om de sfeer neem je de beslissing om ergens te gaan werken. Het was er gemoedelijk, ik zag dat het geen lopende band werk was, het leek wel een huiskamer."
Jacky Aerts trans2

Unique ervaring van Jacky

Jacky werd via Unique stewardess bij Transavia
"Je kunt alleen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan. Bereik je doel en maak tegelijk heel veel mee."
Marion Jansen website

Unique ervaringen van Marion

Marion werkt via Unique bij H&M
"Ik werk in een leuk team en ben altijd op de hoogte van de mode. Als er weer iets nieuws voorbij komt dan denk ik: dat is leuk! We mogen ook zelf bestellen en zelfs winkelen."
Unique ervaringen Linda werkt bij ABN AMRO

Unique ervaringen van Linda

Linda werkt via Unique bij ABN AMRO
"Al op de eerste werkdag voelde ik het groen en geel van ABN AMRO. Daarna was geen dag hetzelfde."
Unique ervaringen - Gerjan werkt bij ABN AMRO

Unique ervaring van Gerjan

Gerjan werkt via Unique bij ABN AMRO
"Je ontmoet een mix van mensen. Helpt mensen verder en hoort tegelijkertijd mooie verhalen. En als dat allemaal goed gaat, dan word je beloond met een hoog cijfer voor je klantcontact."