25-5-2023

Unique partner FD Gazellen 2023

Dit jaar organiseert Het Financieele Dagblad op donderdag 23 november 2023 voor de twintigste keer de FD Gazellen Awards. FD Gazellen is een peilstok voor de economie en een begrip binnen het MKB door de uitreiking van Awards aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Zoals elk jaar krijgen circa 800 bedrijven in verschillende categorie├źn de felbegeerde, exclusieve Award. De snelste groeiers worden op donderdag 23 november tijdens een groots evenement ook nog bekroond met een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. 

Niet alleen awards

FD Gazellen is meer dan een Awardshow; de verhalen van de Gazellen zijn een inspiratie voor alle ondernemers van Nederland. Deze verhalen komen uiteraard terug op het evenement en in aanloop ernaartoe ook in Het Financieele Dagblad, op FD.nl/gazellen, de social kanalen van het FD en in een 5-delige verdiepende FD-podcastreeks.

Trotse partner

Unique is ook dit jaar een trotse en in de campagne zichtbare partner van FD Gazellen. We zullen een inhoudelijke workshop verzorgen tijdens het evenement en na afloop tijdens de netwerkborrel de FD Gazellen Awards uitreiken. Hiermee verbindt Unique zich aan de FD Gazellen community en de kernwaarden van FD Gazellen: succes, ondernemerschap en groei.

Ook interessant om te lezen

We staan dichter bij de klant dan ooit

Eén van onze regio directeuren is Carmen Meertens. Zij vertegenwoordigt Zuid-Oost en vertelt hoe zij het optimale uit haar regio haalt en eigen talent binnen haar regio maximaal stimuleert? ...
25-5-2023

Dit verandert er op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt gaat op de schop om werknemers meer inkomenszekerheid te bieden, zelfstandigen beter te beschermen en werkgevers flexibeler te laten opereren.
25-5-2023