Fleur Klijnsmit, CEO RGF Staffing the Netherlands

Fleur is CEO van RGF Staffing the Netherlands – het moederbedrijf van Unique – en vertelt in haar gesprek met Mandy onder andere over de impact van haar allereerste (bij)baantjes op het verloop van haar carrière. Een mooi gesprek waarin terug wordt gekeken, maar vooral ook naar de toekomst waarin talenten en vaardigheden steeds belangrijker worden in de zoektocht naar een baan.

Bekijk ook de eerdere afleveringen!

Ben je nog niet uitgekeken? Bekijk hieronder de eerdere afleveringen van 'Verder kijken met...' en laat je inspireren door deze fascinerende gesprekken.

Loes Dingemans

Mandy Stevens, onze algemeen directeur, ging in gesprek met oud-directeur van Unique Loes Dingemans. Loes is nu managing director van Pillows Hotels, een prachtige keten met unieke en luxe hotels en restaurants in Nederland en België, waarbij ze dagelijks met vele talentvolle mensen mag samenwerken.

Loes vertelt onder andere over wat haar is bijgebleven van haar tijd bij Unique en deelt haar kijk op talent met ons. Een fijn gesprek waarin naar voren komt dat de visie van Unique, het verder kijken dan een cv of diploma, iets is waar ook Loes vandaag de dag nog veel mee werkt.


Wolter Lommerde

Mandy Stevens ging in gesprek met Wolter over zijn loopbaan en het theaterspektakel 14, waarvoor 2 van onze werkende uitzendkrachten in oktober 2 tickets hebben gewonnen tijdens het Kadofestival. Wat de musicalwereld en Unique gemeen hebben? Talent staat nergens zo centraal als hier. Daarover én meer gingen Mandy en Wolter in gesprek. Je ziet het in dit interview.

André Rouvoet

Mandy Stevens ging in gesprek met André Rouvoet, oud-politicus en nu voorzitter van GGD GHOR Nederland over zijn carrière. Een carrière die ooit bij Unique begon. Het leverde een mooi gesprek op. Kijk en luister mee.