Schrijf je in voor deze locatie

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling  bij deze Unique locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vacatures van deze vestiging

Ben je op zoek naar een baan in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan ben je bij Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Wij zijn jouw betrouwbare partner in het vinden van een baan die perfect bij jou past.

Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn gaat verder dan alleen het bekijken van je cv en diploma's. Wij geloven dat het jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen zijn die het verschil maken. Daarom nemen we de tijd om jou echt te leren kennen en gaan we samen op zoek naar de baan die daarbij aansluit.

Ons uitzendbureau bedient niet alleen Alphen aan den Rijn, maar ook omliggende plaatsen zoals Bodegraven, Boskoop, Gouda en Zoetermeer. Met ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar in deze regio. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of een bezoek brengen aan onze vestiging aan de Hooftstraat 69 in Alphen aan den Rijn.

Wat maakt Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn uniek? Wij begrijpen dat het vinden van de juiste baan soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Ons team van ervaren en enthousiaste consultants staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te adviseren en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We streven ernaar om jouw zoektocht naar een nieuwe baan zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wil je direct onze vacatures in Alphen aan den Rijn bekijken? Klik dan hier. Bij Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn vinden we het belangrijk dat jij de baan vindt die echt bij jou past. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via alphenaandenrijn@unique.nl of bel ons op 0172474981. We staan voor je klaar om je te helpen bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière!

Wil je weten waar onze vestiging in Alphen aan den Rijn precies gelegen is? Je kunt onze locatie vinden aan de Hooftstraat 69, 2406 GE Alphen aan den Rijn. Klik hier om ons te vinden op Google Maps.

Alphen aan den Rijn

Logistiek administratief medewerker

Onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn is momenteel bezig met een belangrijk project en we zijn op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige persoon om tijdelijk ons team te versterken. Als Logistiek administratief medewerker zul je verantwoordeli

 • Salarisindicatie
  € 1.800 - € 2.100
 • Dienstverband
  Vakantiewerk
 • Opleiding
  VMBO
Alphen aan den Rijn

Vakantiebaan Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker maak je deel uit van ons operationele team en ondersteun je bij diverse logistieke processen. Je taken zullen onder meer bestaan uit:

 • Het ontvangen, controleren en registreren van inkomende goederen.
 • Het verzamelen, verp
 • Salarisindicatie
  € 1.900 - € 2.100
 • Dienstverband
  Tijdelijk
 • Opleiding
  VMBO
Alphen aan den Rijn

Medewerker Logistieke Verzendingen

Als "Medewerker Logistieke Verzendingen" op de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van verzendactiviteiten, zodat producten tijdig en efficiënt bij klanten worden afgeleverd. Je werkt nauw samen met interne tea

 • Salarisindicatie
  € 2.100 - € 2.400
 • Dienstverband
  Vast
 • Opleiding
  Overig