Senior Consultant

Recruitment, sales of allebei! Het kan allemaal en hieronder lees je er meer over.

 

 

 

Dit ga je doen

Maandagochtend start je met een weekaftrap met je team. Jullie nemen de afgelopen week door; welke vacatures zijn ingevuld, welke nieuwe vacatures zijn binnengekomen en voornamelijk wat de doelen en de planning van de komende week gaat worden.

Jouw werkdag
In deze functie krijg je veel vrijheid om zelf je plannen te maken en uit te voeren. Met je team bespreek je uiteraard bij de weekstart hoe jouw plannen die week vorm krijgen en welke acties jouw binnen- en buitendienst collega's hier aan overhouden. Als jij het leuk vindt om nieuwe collega's in te werken of te helpen ontwikkelen, motiveren wij dit!

Sales
Je kent de buurt al een beetje en weet met jouw ervaring altijd een creatieve manier te vinden om bij een prospect naar binnen te komen. Je gaat nieuwe vacatures binnenhalen, gesprekken bij prospects scoren en bent altijd nieuwsgierig wat er zich achter de voordeur van een onbekend bedrijf bevindt. Samen met een collega bedenk je plannen om bij deze prospects naar binnen te komen en voert deze of samen of met een collega uit. Je organiseert een keer per twee maanden een 'salesdag' voor jouw vestiging, wat betekent dat je met je collega's van de binnen én buitendienst op pad gaat met bijvoorbeeld cv's van goede kandidaten, een folder met informatie over Unique of een ander creatief idee om mee over de drempel te stappen en het gesprek aan te kunnen gaan met, wellicht, nieuwe klanten.

Recruitment
Jij gaat naar de klant voor een vacature inventarisatie om zo de juiste kandidaat te zoeken en de juiste match te maken. Dit betekent dat jij via verschillende manier op zoek gaat naar kandidaten. Jij voert intakes met potentiële nieuwe werknemers, schrijft voorstelprofielen en stelt kandidaten voor bij klanten en prospects, om zo te zorgen dat vacatures worden vervuld. Naast vacatures vervullen en nieuwe kandidaten zoeken ga jij ook bij jouw werkende kandidaten langs. Je voert voortgangsgesprekken en kijkt hoe jij ze kunt helpen bij problemen op hun werk of wanneer ze bijvoorbeeld langdurig ziek zijn.

Solliciteer hier!

Dit krijg je

 • Startsalaris tussen de €2.300 en €2.600 bruto per maand 
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, zomerfeest en nieuwjaarsfeest
 • Elk kwartaal kans op bonus met je regio!
 • Doorgroeimogelijkheden tot vestigingsmanager of bijvoorbeeld een sales specialisatie 
 • Een mobiel & laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km, ov vergoeding van 100% of een lease-auto (afhankelijk van je functie)
 • Collectiviteitskorting bij Menzis of Zilverenkruis
 • 20 vakantiedagen
 • Persoonlijk uit te geven budget van 6% van je jaarsalaris
  • extra vakantiedagen
  • sportschoolvergoeding
  • uitkering in geld
  • bijdrage aan een nieuwe werkfiets

 

Dit is Unique

Wij zijn de leukste club van Nederland! Ja, dat durven wij te zeggen. Er wordt hard gewerkt, maar successen worden nog harder gevierd!

Jaarlijks worden er verschillende legendarische bedrijfsfeesten georganiseerd en vinden er regelmatig teamuitjes plaats. Wanneer de gestelde doelen behaald worden gaan we met 300 collega’s een weekend op citytrip ergens in Europa.

De werkweek wordt standaard afgesloten met een goede vrijdagmiddagborrel en tijdens de middagpauze kun je meedoen met tafeltennis- of tafelvoetbaltoernooien op jouw vestiging.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar bevlogen talenten; je kunt snel schakelen, houdt van uitdagingen en bent niet zomaar uit het veld geslagen. Je bent creatief en probeert ook je collega's te ondersteunen en motiveren om elke dag punten te scoren, zodat jullie uiteindelijk de bonus gaan halen elk kwartaal!

 • Jij hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Jij hebt relevante werkervaring.
 • Jij hebt jouw rijbewijs B.
Ambitieus?
Bij Unique is het mogelijk om jouw rol te vormen om jouw wensen heen. We gaan graag met je in gesprek waar jouw interesses en ambities liggen en op die manier jouw functie vorm te geven.

Vacatures als Senior Consultant

10 vacatures

 • «
 • 1

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer
Na je sollicitatie op een vacature nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonische kennismaking

Een recruiter van Unique zal telefonisch contact met jou opnemen om jouw motivatie te bespreken.

3. Persoonlijke kennismaking
Jij komt langs bij Unique om persoonlijk kennis te maken en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over de functie.

4. Assessment

Via de e-mail krijg jij het assessment opgestuurd.

5. Sollicitatiegesprek
Na een positief kennismakingsgesprek heb je een sollicitatiegesprek. Wanneer je dit gesprek ook positief afrondt, ontvang je direct een voorstel.