Unique ervaringen. Gerjan werkt bij ABN AMRO

Iedere dag kwaliteit. Aan iedereen, en iedereen is anders.

Gerjan wilde bij een bank werken. Solliciteerde bij Unique en kon binnen 1,5 week aan het werk. Unique Rotterdam had de perfecte vacature voor hem bij ABN AMRO.

Binnen anderhalve week de ideale baan.

Unique nodigde hem snel uit voor een gesprek en drie dagen later bezocht Gerjan voor het eerst het ABN AMRO-kantoor aan de Coolsingel in Rotterdam. Een week later begon hij daar als adviseur dagelijkse bankzaken. Naast zijn hbo-opleiding moest Gerjan toen alleen nog de Wft-certificaten halen die je nodig hebt als je adviseert over bankproducten. En die opleiding, die haalde hij ook nog eens binnen anderhalve week.

Iedere dag is anders.

Als adviseur dagelijkse bankzaken heeft Gerjan contact met particuliere klanten die langskomen met vragen. Over een bankrekening bijvoorbeeld, leningen of verzekeringen. ABN AMRO stimuleert hem om verder te leren en groeien. Met opleidingen en door bijvoorbeeld ownership. Met ownership heb je de focus op een actueel onderwerp. Over digitalisering, of klanttevredenheid.

Wat vertelt Gerjan op feesten en partijen over zijn werk? “Je ontmoet een mix van mensen. Helpt mensen verder en hoort tegelijkertijd mooie verhalen. En als dat allemaal goed gaat, dan word je beloond met een hoog cijfer voor je klantcontact.” Gerjan wil “kwaliteit leveren. Aan iedereen, en iedereen is anders. Elk karakter en ieder probleem. Daardoor blijf je leren en dat is interessant. Ik werk niet op de automatische piloot.”  

Zoek in ons uitgebreide vacature-aanbod

Bekijk deze topvacatures