Unique ervaringen. Marion werkt bij H&M.

Ik werk in een leuk team en ben altijd op de hoogte van de mode.

Marion Jansen werkt sinds juni 2017 als magazijnmedewerker en orderpicker bij H&M in Tiel.

Marion wordt blij van werken met kleding.

Ze vond haar baan op de website van Unique. Na een mail aan de Unique vestiging in Tiel en daarna een kennismakingsgesprek mocht Marion meteen beginnen. Sindsdien werkt ze tegelijkertijd zelfstandig en samen met een leuk team.

Marion selecteert orders met een voicepicking systeem en legt uit hoe dat werkt: “je krijgt een koptelefoon die verbonden is aan een computerkastje. Dat kastje reageert op het geluid van je stem en geeft aan waar je heen moet. En daar ga je dan naartoe.” Vervolgens brengt Marion het artikel naar een dolly, een wagentje waarop producten geplaatst kunnen worden. Daarmee wordt het artikel vervoerd. Ten slotte worden alle artikelen die Marion verzameld in containers. Deze containers gaan naar de winkels van H&M. 
Waar wordt Marion blij van? In ieder geval van het artikel waarmee ze werkt: kleding. “Als er weer iets nieuws voorbij komt dan denk ik: dat is leuk! We mogen ook zelf bestellen en zelfs winkelen.” Een goede gelegenheid om jurkjes, broeken en andere zaken te kopen. Marion heeft twee dochters en ook voor hen neemt Marion kleding mee. Daarnaast is de werksfeer bij H&M heel prettig. De teamleider en het team, dat deels bestaat uit andere kandidaten die via Unique werken, zijn fijn om mee samen te werken en correct.

Het contact met Unique is goed. In ieder geval twee keer per maand is er ‘live’ contact, maar tussendoor spreekt ze Rens Artz en zijn collega’s via bijvoorbeeld berichtjes. Wie is Rens?

 

Rens Artz is planner en consultant bij Unique in Tiel.

Voor het distributiecentrum van Hennis & Mauritz is hij de contactpersoon van Unique voor kandidaten. Hij werft medewerkers, geeft antwoord op vragen over bijvoorbeeld salarisbetalingen en verzorgt de planning: noem het maar op!

Op dit moment werken er ruim 50 logistiek medewerkers via Unique bij H&M in Tiel. Als logistiek medewerker zijn zij verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het bevoorraden van de stellingen en orderpicken. Om ervoor te zorgen dat er aan de grote vraag vanuit de winkels voldaan kan worden is Rens steeds actief op zoek naar kandidaten. Via Facebook, de website van Unique, het UWV of door bijvoorbeeld langs te gaan op scholen. Kandidaten die solliciteren komen eerst langs op de vestiging. Daarna krijgen ze van Unique een batch, werkschoenen, werkinstructies en volgt er een rondleiding bij H&M. Iedere week geeft H&M aan Rens door hoeveel bestellingen en medewerkers er nodig zijn. En Rens plant vooraf, zodat iedereen weet waaraan hij of zij toe is. 

Naast zijn werk op de vestiging is Rens lid van het social media team van Unique. Rens is blij met zijn baan. Het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor functies, maken en afronden van planningen en tegelijkertijd ook het inhouse klantcontact geven hem energie. Net zoals het samenwerken met zijn collega’s. 

Zoek in ons uitgebreide vacature-aanbod

Bekijk deze topvacatures