29-9-2022

“Een uniek traineeship”

Matthijs van der Bijl, mede-eigenaar Engagement Builders: “Wij bedenken en verzorgen trainingen en één-op-één coaching van professionals. Bovendien ontwikkelen we samen met organisaties leerprogramma’s, die zij inzetten om een specifieke doelgroep op te leiden.

Voor dat laatste klopte Unique B&I bij ons aan. We waren direct enthousiast, omdat we met Unique een volledig uniek traineeship op maat mochten bedenken en vormgeven. Iets zoals het High Impact Program was er simpelweg nog niet en dat getuigt van ambitie en lef. We zijn immers bezig om talenten zonder de juiste papieren en achtergrond in korte tijd klaar te stomen tot succesvol financieel adviseur bij een bank.

Unique kijkt echt verder en matcht wat klanten willen, met de selectie van de juiste kandidaten. Zij krijgen les van Unique over de theoretische inhoudelijke kant van het vak financieel adviseur. Daarnaast werken de professionals samen met ons aan hun persoonlijke groei tijdens cursussen over omgaan met weerstand, gespreksdynamiek en personal branding. We bieden kandidaten ook één-op-één Talent coaching.

Zodoende beschikken zij binnen een jaar wél over de inhoudelijke kennis en high impact skills, die een financieel adviseur nodig heeft. Het is ontzettend leuk om met de kandidaten te werken! Dat betrokken, gemotiveerde en uitermate geschikte mensen door het HIP bij de opdrachtgevers van Unique kansen krijgen die zij anders waarschijnlijk niet hadden gekregen, maakt me ronduit trots.”