29-11-2022

High Impact Program leidt kandidaten op tot gedreven en gewilde financials

De eerste trainees van HIP werken inmiddels naar grote tevredenheid bij banken als ING, ABN Amro en de Volksbank. Goed nieuws verspreidt zich snel en daardoor zijn ook verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren geïnteresseerd in het unieke programma.

Investeren in talent

“Unique neemt kandidaten op voorhand aan, met een volwaardig contract. Door talenten zelf op te leiden, vissen we in een andere vijver en vergroten we op een creatieve manier het zoekveld voor onze klanten die staan te springen om mensen’, vertelt Nicolien den Besten, salesmanager bij Unique. Kandidaten krijgen via Unique alle lesstof die nodig is om hun basisdiploma te behalen – een vereiste om als financieel adviseur bij een bank of verzekeraar te werken.”


“Ook bieden we hen de kans om andere vaardigheden te ontwikkelen, zoals persoonlijk leiderschap, omgaan met weerstand, gespreksvaardigheden en organisatiesensitiviteit”, vertelt Nicolien. “Unique is met dit unieke leertraject de aangewezen partner voor banken en verzekeraars, omdat we een stap verder gaan en het potentieel aan kandidaten vergroten. We kunnen tien mensen tegelijk opleiden of juist in kleinere groep en op die manier tegemoet komen aan de specifieke vragen van elke klant.” 

Wilt u meer weten over het High Impact Program en met Nicolien den Besten sparren over de mogelijkheden? Bel haar gerust via 06 830 22 634 of mail naar hip@unique.nl.


Ook interessant om te lezen

Generatiemanagement: een bron van kracht

Door generatiemanagement toe te passen, kunnen je als organisatie de diversiteit binnen je personeelsbestand omarmen en deze omzetten in een bron van kracht en innovatie. Dit omvat het creër...
5-4-2024

Het schrijven van een effectieve aanbevelingsbrief

Het schrijven van een aanbevelingsbrief kan een belangrijke rol spelen in het carrièrepad van een werknemer. Het is een kans om hun kwaliteiten, prestaties en professionaliteit te benadrukke...
3-4-2024