29-11-2022

High Impact Program leidt kandidaten op tot gedreven en gewilde financials

De eerste trainees van HIP werken inmiddels naar grote tevredenheid bij banken als ING, ABN Amro en de Volksbank. Goed nieuws verspreidt zich snel en daardoor zijn ook verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren geïnteresseerd in het unieke programma.

Investeren in talent

“Unique neemt kandidaten op voorhand aan, met een volwaardig contract. Door talenten zelf op te leiden, vissen we in een andere vijver en vergroten we op een creatieve manier het zoekveld voor onze klanten die staan te springen om mensen’, vertelt Nicolien den Besten, salesmanager bij Unique. Kandidaten krijgen via Unique alle lesstof die nodig is om hun basisdiploma te behalen – een vereiste om als financieel adviseur bij een bank of verzekeraar te werken.”


“Ook bieden we hen de kans om andere vaardigheden te ontwikkelen, zoals persoonlijk leiderschap, omgaan met weerstand, gespreksvaardigheden en organisatiesensitiviteit”, vertelt Nicolien. “Unique is met dit unieke leertraject de aangewezen partner voor banken en verzekeraars, omdat we een stap verder gaan en het potentieel aan kandidaten vergroten. We kunnen tien mensen tegelijk opleiden of juist in kleinere groep en op die manier tegemoet komen aan de specifieke vragen van elke klant.” 

Wilt u meer weten over het High Impact Program en met Nicolien den Besten sparren over de mogelijkheden? Bel haar gerust via 06 830 22 634 of mail naar hip@unique.nl.


Ook interessant om te lezen

Het grote Solliciteren en Werken Woordenboek

Hoor of zie je tijdens je sollicitatie- of inwerkproces óók weleens woorden waarvan je denkt: ‘Uh… wat?’ Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe functie of net begonnen bent loop je vaak teg...
18-9-2023

Conflicten op de werkvloer: zo ga je ermee om

Hoe graag we het misschien ook willen, we kunnen nu eenmaal niet altijd met iedereen op één lijn liggen. Grote kans dus, dat dat op professioneel vlak ook niet het geval is. Wanneer er zich ...
18-9-2023