Vacatures in Noord-Brabant

Een provincie om trots op te zijn. Van de top vijf logistieke hotspots in Nederland liggen er drie in Noord-Brabant. Te weten de regio’s Tilburg-Waalwijk, West Brabant en Oss-Veghel-Eindhoven. Noord-Brabant is de derde grootste economie van Nederland (na Zuid-Holland en Noord-Holland). De provincie staat bekend om de hoogwaardige technologische bedrijven die er gevestigd zijn (zoals Philips, ASML, Vanderlande, Bosch Rexroth en meer).

Toerisme

Alsof dit nog niet voldoende werkgelegenheid oplevert speelt ook het toerisme in Noord-Brabant een belangrijke rol. En niet alleen zijn de Brabantse nachten lang. Ook de dageraad biedt bekende toeristische trekpleisters, denk bijvoorbeeld aan attractieparken De Efteling en Beekse Bergen.

Vacatures Noord-Brabant gestegen

Het aantal openstaande vacatures in Noord Brabant is van januari 2013 tot juni 2017 flink gestegen. En ook bij Unique hebben we een flink aantal interessante vacatures in deze provincie open. Zoek hieronder naar een interessante vacature of schrijf je gratis in, dan zoeken we samen naar de juiste baan.