Werken bij de Gemeente Den Haag

Unique mag zichzelf de trotse partner van de Gemeente Den Haag noemen! We bemiddelen werknemers binnen verschillende functies en onderdelen van de gemeente en je kunt hierdoor via Unique starten in toffe banen. Wil jij werken bij de Gemeente Den Haag? Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden en bekijk direct de openstaande fulltime en parttime vacatures bij de Gemeente Den Haag. 

Gemeente Den Haag

Waarom werken bij de gemeente Den Haag?

Werken voor Den Haag betekent niet alleen werken voor een bijzondere stad, maar ook werk doen dat er echt toe doet. De gemeente Den Haag is een inclusieve organisatie. Medewerkers mogen zichzelf zijn en zich gewaardeerd voelen. Hier maken we actief werk van, want we zijn ervan overtuigd dat we op deze manier alle talenten en verschillen benutten én een aantrekkelijke en betrokken werkgever zijn voor iedereen. 

  • Ga aan de slag binnen een informele werksfeer
  • Genoeg ontwikkelmogelijkheden
  • De gemeente is een flexibele werkgever

Daarbij kun je rekenen op een goed inwerktraject, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een professional binnen de gemeente Den Haag!

Wij zijn Unique

Wij zijn niet alleen een uitzendbureau. Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen. We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer. Wat doen we?
Unique gaat verder. Voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar. Unique inspireert. Helpt zoeken en vinden wat nodig is. Samen werken aan de volgende stap. Wij doen dit met plezier, deskundig en op maat.
Deskundig. We zijn professioneel en slagvaardig. Resultaat is voor ons het belangrijkst.
Ondernemend
. We weten wat nodig is om succesvol te zijn. We dagen uit en overtreffen verwachtingen. Van heel goed naar nog beter.
Nieuwsgierig
. We zijn nieuwsgierig naar u, en naar uw wensen. We blijven zoeken naar oplossingen. 

 

Jij bent Unique

En wij zijn benieuwd naar wat jou uniek máákt. Daarom zetten wij ons in voor inclusiviteit en af tegen discriminatie. Een sollicitant niet uitnodigen op basis van leeftijd, geslacht, woonplaats of afkomst? Meer dan de helft van de HR-verantwoordelijkheden (56%) geeft aan dat persoonsgegevens altijd een bepaalde rol spelen in het sollicitatieproces, of je dit nu wilt of niet. Wij vinden dat dit anders moet en dat iedereen gelijke kansen moet hebben op de arbeidsmarkt. Daarom gaat Unique elk jaar een week lang op pad met anonieme cv's. Door te focussen op de werkervaring, het talent en de drijfveren van de sollicitanten houden wij mensen een spiegel voor. Het gaat niet om geslacht, woonplaats of afkomst. Maar de talenten en ambities van jou, die de aandacht verdienen. 

Alle vacatures