shadow

Je werk gaat gewoon door. Met een vakantiemedewerker van Unique.


Ook tijdens de vakantieperiode gaat het werk gewoon door. Tegelijkertijd wil je geen commerciële kansen missen. Unique organiseert continuïteit. Bij iedere organisatie, snel en tegen een scherp tarief. Ook tijdens de vakantie.
header vakantiewerk

Wij kennen de beste vakantiemedewerkers.

Scholieren bijvoorbeeld, of studenten die in de maanden juni tot september op zoek zijn naar vakantiewerk. Zij zorgen ervoor dat tijdens ​deze periode het werk niet stil komt te liggen. Daarna gaan zij weer terug naar school of verder met hun opleiding.

Zullen we meteen gaan werven?

Vacature plaatsen

icon Hoe werkt het?

img

  • Wie is de vakantiemedewerker die je nodig hebt?
  • Wij selecteren geschikte kandidaten die passen bij jouw bedrijf.
  • Vervolgens stellen wij zo snel mogelijk geschikte kandidaten aan je voor.
Ontvang de beste kandidaten

Unique heeft een groot netwerk van vakantiemedewerkers. Hierdoor kunnen we vaak al binnen een werkdag de juiste kandidaten aan je voorstellen.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.