Onze producten/diensten

  • Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie;
  • Opschalingstrajecten, zowel bij bestaande klanten als projectmatig;
  • Unique Talentscan (krijg inzicht in de talenten en drijfveren van je medewerkers);
  • Klantcontact gerelateerde trainingen, opleidingen, testen en assessments;
  • Arbeidsmarkt- en HR-advies op maat. 

Liever direct contact?

Bel ons op: 088 - 837 99 25

Pascal Kersten
Unitmanager Unique Customer Care
Kitty van Woezik 
Strategisch Business Development Manager

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar gedreven klantenservice specialisten? Wil je meer weten over onze virtual agent Scotty? Een demo horen, of heb je een andere vraag? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Onze werkwijze

Bemiddeling klantcontact specialisten

Als onderdeel van een internationaal sterk gepositioneerd moederbedrijf, RGF Staffing, met arbeidsmarktspecialisten als Indeed en Glassdoor als zustermaatschappij, zijn wij dagelijks in staat om potentiële medewerkers met een passie voor klantcontact op slimme wijze uit de arbeidsmarkt te halen. Onze potentiële medewerkers matchen wij vervolgens op basis van hun talenten, drijfveren en intrinsieke motivatie aan de juiste opdrachtgevers.

Candidate journey & employer branding

Zoals veel bedrijven hun klantreis tegenwoordig optimaliseren, doen wij dit voor de reis die de kandidaat maakt. Deze candidate journey geeft ons, uitgedrukt in data, continue inzicht op waar in het proces kansen zich voordoen om met elkaar te verbeteren. Op basis van deze inzichten gaan wij proactief het gesprek aan om onze visie en kansen en mogelijkheden te delen met onze opdrachtgevers. Alles om dag in, dag uit het juiste talent de vinden, binden en bevlogen te houden!

Push- en pullonderzoek

Unique heeft dagelijks meer dan 1.000 bevlogen klantenservice specialisten aan het werk. Tweemaal per jaar voeren wij een push- en pullonderzoek uit onder onze specialisten, om een ieder bevlogen te kunnen houden en te weten wat er speelt binnen de verschillende doelgroepen. Naast onze gedreven medewerkers maken wij het verschil met de inzet van onze Virtual Agent, in samenwerking met Scotty Technologies.

Unique-uitzendkracht-fleur-bureau

Kijk verder. Unique uitzendbureau

Unique helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of CV. Jouw passies, talenten, karakter, drive. Die maken jou… jóu. Want de ene mens is de andere niet.

Vind de baan die net zo Unique is als jij.