Word jij de stem van een toporganisatie?

Van KPN, bijvoorbeeld. Of ABN Amro, Cendris of Allsecur. Bij deze organisaties werk je het liefst. Je voelt je verantwoordelijk voor klanttevredenheid. Daarom is Unique Customer Care op zoek naar jou. Wij weten welke vacature precies bij jou past.

Bekijk alle onze vacatures

 

 

Unique werft onder andere voor:

 
Machine-learning

Jouw baan via Unique Customer Care

Solliciteer bij Unique Customer Care en ga aan het werk bij een topwerkgever. Wij organiseren jouw opleiding. Begeleiden je op, tijdens en na je werk. Als je dat wilt. Met online trainingen, korting op bankproducten, collectieve verzekeringen of een hypotheek.  

Lees meer
  • De eerste stap in jouw nieuwe carrière.
  • Van klantcontact naar adviseur, specialist of misschien supervisor?
  • Werk samen met andere enthousiastelingen.
    Profiteer van het netwerk van Unique.
  • Werk parttime, fulltime, tijdens het weekend. Als vaste baan of bijbaan. Wat jij wilt.
Stap 1. Solliciteer.

Stap 1. Solliciteer.

Sollicteer via deze site. Op een openstaande vacature. Staat de juiste baan er (nog) niet bij? Dan stuur je ons een open sollicitatie. Voordat je het weet ben je aangenomen.
 
 Stap 2. Wij bellen jou.

Stap 2. Wij bellen jou.

We bellen je om jouw gegevens met je door te nemen. Ook doorlopen we een checklist met selectiecriteria van onze opdrachtgever. Het kan zijn dat we je vragen om onze online Recruitment Game te spelen, een online assessment. 
Stap 3. Kom bij ons langs.

Stap 3. Kom bij ons langs.

We nodigen je op de vestiging uit voor een persoonlijk gesprek. Alleen, of met een groep toekomstige collega's. Na deze stap weet je of je op gesprek mag bij onze klant.
 Stap 4. Maak kennis met onze klant.

Stap 4. Maak kennis met onze klant.

Op locatie. Leer nog meer over de functie en het bedrijf. Over de mensen die er werken. Maak je kennis met je toekomstige collega?
 Stap 5. Yes! Je gaat beginnen.

Stap 5. Yes! Je gaat beginnen.

Maar eerst maken we de administratie in orde, op de vestiging of op jouw nieuwe werkplek. Van Unique krijg je de mogelijkheid om online trainingen te volgen. En opleidingen die al dan niet nodig zijn voor het bedrijf of de functie waar je gaat werken. De eerste stap in jouw nieuwe carrière.

Stap 1. Solliciteer.

Stap 2. Wij bellen jou.

Stap 3. Kom bij ons langs.

Stap 4. Maak kennis met onze klant.

Stap 5. Yes! Je gaat beginnen.

Claudia is Teamleider bij AllSecur

Claudia over haar werk bij AllSecur

Claudia is Teamleider
"Alle neuzen staan dezelfde kant op: dat spreekt mij het meest aan bij AllSecur. Je voelt de energie door het gebouw heen suizen, iedereen wil graag en het ambitieniveau ligt hoog. De afwisseling zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is."
Ervaringen van Kevin bij AllSecur

Kevin over zijn werk bij AllSecur

Kevin is Desk Accountmanager
"Het leukste aan mijn functie is dat ik enorm veel variatie heb in mijn werk. Ik informeer en voorzie de klant van een verzekeringspakket op maat. De ene dag heb ik telefonisch contact met de klant, de andere dag houd ik mij bezig met administratieve taken."

81 vacatures