25-5-2023

Unique partner FD Gazellen 2023

Dit jaar organiseert Het Financieele Dagblad op donderdag 23 november 2023 voor de twintigste keer de FD Gazellen Awards. FD Gazellen is een peilstok voor de economie en een begrip binnen het MKB door de uitreiking van Awards aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Zoals elk jaar krijgen circa 800 bedrijven in verschillende categorieën de felbegeerde, exclusieve Award. De snelste groeiers worden op donderdag 23 november tijdens een groots evenement ook nog bekroond met een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. 

Niet alleen awards

FD Gazellen is meer dan een Awardshow; de verhalen van de Gazellen zijn een inspiratie voor alle ondernemers van Nederland. Deze verhalen komen uiteraard terug op het evenement en in aanloop ernaartoe ook in Het Financieele Dagblad, op FD.nl/gazellen, de social kanalen van het FD en in een 5-delige verdiepende FD-podcastreeks.

Trotse partner

Unique is ook dit jaar een trotse en in de campagne zichtbare partner van FD Gazellen. We zullen een inhoudelijke workshop verzorgen tijdens het evenement en na afloop tijdens de netwerkborrel de FD Gazellen Awards uitreiken. Hiermee verbindt Unique zich aan de FD Gazellen community en de kernwaarden van FD Gazellen: succes, ondernemerschap en groei.

Ook interessant om te lezen

Het grote Solliciteren en Werken Woordenboek

Hoor of zie je tijdens je sollicitatie- of inwerkproces óók weleens woorden waarvan je denkt: ‘Uh… wat?’ Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe functie of net begonnen bent loop je vaak teg...
18-9-2023

Conflicten op de werkvloer: zo ga je ermee om

Hoe graag we het misschien ook willen, we kunnen nu eenmaal niet altijd met iedereen op één lijn liggen. Grote kans dus, dat dat op professioneel vlak ook niet het geval is. Wanneer er zich ...
18-9-2023