25-5-2023

Unique partner FD Gazellen 2023

Gazellen springen van rots, zwart wit kunst en abstract

Dit jaar organiseert Het Financieele Dagblad op donderdag 23 november 2023 voor de twintigste keer de FD Gazellen Awards. FD Gazellen is een peilstok voor de economie en een begrip binnen het MKB door de uitreiking van Awards aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Zoals elk jaar krijgen circa 800 bedrijven in verschillende categorie├źn de felbegeerde, exclusieve Award. De snelste groeiers worden op donderdag 23 november tijdens een groots evenement ook nog bekroond met een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. 

Niet alleen awards

FD Gazellen is meer dan een Awardshow; de verhalen van de Gazellen zijn een inspiratie voor alle ondernemers van Nederland. Deze verhalen komen uiteraard terug op het evenement en in aanloop ernaartoe ook in Het Financieele Dagblad, op FD.nl/gazellen, de social kanalen van het FD en in een 5-delige verdiepende FD-podcastreeks.

Trotse partner

Unique is ook dit jaar een trotse en in de campagne zichtbare partner van FD Gazellen. We zullen een inhoudelijke workshop verzorgen tijdens het evenement en na afloop tijdens de netwerkborrel de FD Gazellen Awards uitreiken. Hiermee verbindt Unique zich aan de FD Gazellen community en de kernwaarden van FD Gazellen: succes, ondernemerschap en groei.

Ook interessant om te lezen

Onboard flexmedewerkers effectief: 6 tips voor succes

De inzet van flexmedewerkers kan een waardevolle toevoeging zijn aan je bedrijf. Ze kunnen je helpen om pieken in de werkdruk op te vangen, je team te voorzien van gespecialiseerde vaardighe...
23-4-2024

Generatiemanagement: een bron van kracht

Door generatiemanagement toe te passen, kunnen je als organisatie de diversiteit binnen je personeelsbestand omarmen en deze omzetten in een bron van kracht en innovatie. Dit omvat het creër...
5-4-2024