Vacatures in Drenthe

Wil je werken in Drenthe? Bij Unique vind je een groot aanbod openstaande vacatures in Drenthe. Je kunt vrijwel per direct aan de slag in verschillende vakgebieden. Met of zonder eerdere werkervaring. Bij Unique kijken we namelijk niet alleen naar wat je kan, maar ook naar wat je wil! Scroll verder om alle banen in Drenthe te bekijken in vakgebieden als de techniek, logistiek en ICT. 

Per direct op zoek naar werk in Drenthe? Op de vacaturepagina’s vind je een ‘Solliciteer direct’-button waarmee je eenvoudig online reageert.

Fulltime en parttime vacatures in Drenthe bij topwerkgevers

Veertig uur per week aan de slag of liever een contract voor 24 uur? Hoe jij vooruitgaat, dat bepaal je zelf. Via Unique kun je solliciteren naar leuke vacatures in Drenthe bij topwerkgevers als de NAM en UWV.  Bij de meeste topwerkgevers kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. 

Werken bij de NAM in Assen via Unique

Wil jij bijdragen aan een toekomst met duurzame energie op basis van vernieuwingen? Als je gaat werken bij de NAM in Assen, dan kom je terecht in een dynamische-hightech werkomgeving. Voor de NAM in Assen zoeken we vooral ondersteunende medewerkers als personal assistants en administratief medewerkers. Op de pagina Werken bij NAM Assen via Unique vind je meer informatie over taken, opleidingseisen en salaris. 

Banen in Drenthe per vakgebied 

Via Unique kun je in Drenthe aan de slag in uiteenlopende vakgebieden. Bekijk via onderstaande linkjes direct banen in Drenthe per vakgebied:

Werken in Drenthe

De provincie Drenthe, gelegen in het Noordoosten van Nederland, is een uitgestrekte provincie waar de natuur altijd dichtbij is. Zo vind je er maar liefst drie Nationale Parken: Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drentsche Aa. 

De provincie is de dunst bevolkte van Nederland en de meeste Drentenaren wonen in een van de vele dorpjes die de provincie rijk is. Wist je dat er in deze provincie een verschil wordt gemaakt tussen wonen op het veen of wonen op het zand? Je bent dan namelijk een ‘veen-Drent’ of een ‘zand-Drent’. 

Via Unique kun je in Drenthe onder andere solliciteren naar openstaande vacatures in Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Meppel

Openstaande vacatures in de omgeving van Drenthe

Bij Unique kun je ook solliciteren naar openstaande vacatures in nabijgelegen provincies. Bekijk direct alle: 

Contact opnemen met Unique in Drenthe

Heb je een vraag over een topwerkgever in de regio Drenthe of wil je meer weten over werken in Drenthe via Unique? Neem voor deze en al je andere vragen contact op met de consultants van Unique! We leren je graag kennen, zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Via de Vestigingenpagina vind je de dichtstbijzijnde Unique-vestiging in jouw regio. 

Voor vragen over specifieke vacatures op deze pagina, raden we je aan om contact met ons op te nemen via het contactformulier dat je op de vacaturepagina vindt. Bel je liever? Ook de contactgegevens van de aangesloten Unique-vestiging staan op de vacaturepagina. 

Veelgestelde vragen over werken in de provincie Drenthe via Unique

Waarom werken in Drenthe via Unique?

Via Unique vind je snel openstaande vacatures in de provincie Drenthe in veel verschillende vakgebieden. Hierdoor is de kans groot dat je snel een vacature vindt die past bij wat jij zoekt. Ook vinden we het bij Unique belangrijk dat jij blijft groeien. Je krijgt daarom toegang tot opleidingen en cursussen. Ten slotte heb je als je via Unique werkt recht op fijne kortingen op verzekeringen. 

Heeft Unique ook openstaande vacatures voor parttime banen in Drenthe?

Ja zeker! Gebruik het filter ‘Uren per week’ om snel een overzicht te genereren van de vacatures die matchen met het aantal uren dat jij per week wil werken. 

Ik wil graag werken in Drenthe, maar weet nog niet precies wat ik wil. Wat nu?

Als je nog niet zo goed weet wat je wilt, kun je via Unique verschillende tests doen om te onderzoeken wat bij jou past. Op de pagina ‘Welke baan past bij jou?’ vind je onder andere een persoonlijkheidstest, beroepskeuzetest, competentietest en sollicitatietest. 

Natuurlijk kun je voor vrijblijvend advies ook contact opnemen met een van de consultants van Unique. Via de Vestigingenpagina vind je snel de contactgegevens van de Unique-vestiging bij jou in de regio.