Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een nieuwe baan in Tilburg? Bij Unique Uitzendbureau Tilburg staan we voor je klaar om je te helpen. Of je nu meer wilt weten over werken via Unique of direct op zoek bent naar vacatures, neem contact met ons op of schrijf je in bij onze vestiging.

Als uitzendbureau in Tilburg bieden wij een breed scala aan vacatures in de regio. Of je nu in Gilze, Rijen, Dongen, Waalwijk, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, of Kaatsheuvel wilt werken, Unique heeft de juiste vacatures voor jou. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of langskomen op onze vestiging, gelegen aan de Spoorlaan 372, 5038 CD Tilburg.

Unique Uitzendbureau Tilburg is er om jou te helpen de baan te vinden die perfect bij jou past. We gaan verder dan alleen jouw cv, diploma's en naam. We kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Het zijn juist die dingetjes die jou uniek maken en verdienen een baan die daarbij aansluit. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die echt bij jou past, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Tilburg en wij gaan samen met jou op zoek.

Waarom zou je Unique inschakelen bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Het voordeel van Unique is dat we maatwerk leveren en jou als persoon centraal stellen. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ervaring, maar ook bij jou als individu.

Bekijk onze vacatures in Tilburg en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. Neem contact met ons op via tilburg.spoorlaan@unique.nl of bel 0135440540. Unique Uitzendbureau Tilburg is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar werk in Tilburg.

Tilburg

Schadebehandelaar AVP Minder complex

Wie is aansprakelijk? Hoe groot is de schade precies? Is de schade verzekerd? Het kan lastig zijn om een schade op de juiste manier te beoordelen. Daar bijt jij je graag in vast. Als (juridisch) claimbehandelaar behandel je minder complexe schades te...
 • Salarisindicatie
  € 2.731 - € 3.241
 • Uren per week
  34.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Tilburg

Productiemedewerker

Als Productiemedewerker op de afdeling mengerij heb je afwisselende verantwoordelijkheden. Zoals het nauwkeurig mengen van grondstoffen volgens de voorgeschreven receptuur, en je maakt hierbij gebruik van speciale machines. Het is van groot belang d...
 • Salarisindicatie
  € 2.498 - € 2.625
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  Overig
Tilburg

Cleanroom medewerker 5 ploegen

Werk jij graag in de productie bij een farmaceutisch bedrijf? Werk jij daarnaast secuur en streef je naar perfectie? Dan is de functie van cleanroom medewerker 5 ploegen de kans waar je op hebt gewacht!Als cleanroom medewerker 5 ploegen in Tilburg...
 • Salarisindicatie
  € 18,20 - € 19,50
 • Uren per week
  34.0
 • Opleiding
  MBO 3/4