shadow

Salaris en CAO

Bij Unique vinden we het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Of je nu bij ons in dienst bent (via uitzenden, detacheren of payrolling) of bij je werkgever (via werving en selectie). Op deze pagina vind je informatie over je salaris en je CAO. Ook kun je eenvoudig het verschil tussen je bruto- en nettoloon berekenen.

CAO voor uitzendmedewerkers

Afhankelijk van je werksituatie kom je bij Unique in dienst of direct bij de werkgever. De hoogte van je salaris wordt bepaald door de opdrachtgever waar je gaat werken. Bij een contract op basis van uitzenden, detacheren of payrolling zijn de arbeidsvoorwaarden van Unique van toepassing die vastgelegd zijn in de CAO voor uitzendmedewerkers. Je wordt ingeschaald volgens deze CAO en je hebt recht op periodieke loonsverhogingen.

Urenregistratie en loonstrook

Via MijnUnique kun je op elke moment van dag online je gewerkte uren declareren. En je kunt er jouw actuele salarisspecificatie (je loonstrook) bekijken. Ook je jaaropgave kun je zien via je MijnUnique account.

Bruto/netto-calculator

Bruto/netto en omgekeerd! Krijg je een nieuwe baan? Wil je weten wat je onderaan de streep overhoudt?Of ben je benieuwd naar wat je zou verdienen in een andere CAO of als parttimer? Je checkt het met de bruto/netto-calculator.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.