24-4-2023

Verbeter je werk-privé balans door te werken via een uitzendbureau

work life balance people

De toegenomen werkdruk, de mogelijkheid om binnen sommige beroepen thuis te werken en het kunnen ontvangen van de werkmail op mobiel; het is steeds lastiger om de grens tussen werk en privé te bewaken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je werkleven en je privéleven goed in balans te houden. Zo kun je bijvoorbeeld meer grip krijgen op je werk-privé balans door via een uitzendbureau te werken. In deze blog lees je hier meer over.

Flexibele werktijden

Een van de voordelen van het werken via een uitzendbureau is dat je veel vrijheid hebt bij het indelen van je werkuren. Je kunt bij het zoeken naar een baan aangeven dat je op zoek bent naar een flexibele baan, zodat je zelf kunt kiezen op welke dagen en tijdstippen je gaat werken. Zo houd je zelf de regie over de momenten waarop je werkt. Handig wanneer je als student op zoek bent naar een bijbaantje.

Persoonlijk advies

Als je moeite hebt om de grenzen tussen werk en privé te bewaken, kun je via het uitzendbureau advies krijgen om hier beter in te worden. Wanneer je je inschrijft bij een uitzendbureau krijg je namelijk een eigen contactpersoon toegewezen. Deze helpt jou niet alleen bij het zoeken naar een passende baan, maar staat ook voor je klaar met tips en loopbaanadvies. Je kunt jouw contactpersoon dus ook vragen om je te helpen beter te worden in het scheiden van werk en privé. 

Goede match

Een ander voordeel van werken via een uitzendbureau is dat je niet gebonden bent aan het bedrijf waar je aan de slag gaat. Merk je dat je binnen je huidige functie moeite hebt om werk en privé in balans te houden? Dan kun je relatief snel stoppen, waarna je direct op zoek kan naar een baan die beter bij je past qua werk-privé balans.

Ga voor een goede balans

Zoals je ziet kun je op meerdere manieren de balans tussen werk en privé verbeteren wanneer je via een uitzendbureau aan de slag gaat. Wil jij direct aan de slag om je werk-privé balans te verbeteren? Schrijf je dan nu in bij Unique. Wij helpen je om een baan te vinden die echt bij je past. Niet alleen op het gebied van werk-privé balans, maar op elk vlak.

Wij zijn binnen alle branches in heel Nederland actief. Dus of je nu op zoek bent naar een administratieve functie in Eindhoven of een commerciële baan in Amsterdam, wij vinden iets dat bij jou past!

Ook interessant om te lezen

Omgaan met teleurstelling in je carrière

Teleurstelling in je carrière kan als een emotionele rollercoaster aanvoelen. Het geeft een gevoel van twijfel en frustratie. Het is belangrijk om te erkennen dat het normaal is om teleurste...
3-4-2024

STARR-methodiek: Excelleren in je sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprekken kunnen uitdagend zijn, maar met de juiste aanpak kun je schitteren. De STARR-methodiek biedt een gestructureerde manier om je ervaringen te delen en indruk te maken op...
3-4-2024