Hoe doe je mee?

 • 1
  Scan de QR code om WhatsApp te openen.
 • 2
  Start het gesprek met een leuke begroeting.
 • 3
  Laat jouw stem horen en spreek voor 5 november een audiobericht in.
 • 4
  Maak je deelname definitief door je gegevens achter te laten via het formulier op de website.
 • 5
  Bedankt voor je inzending. Onze jury gaat jouw audiobericht beoordelen en voor 8 november 2023 weet jij of je door bent naar de finaleronde.

Doe nu mee

Maak je deelname definitief

Vul hieronder je gegevens in en wie weet ontvang jij € 2000,- bovenop je salaris!

* Bij een deelname, schrijf je je ook in voor arbeidsbemiddeling. Lees hier hoe Unique jouw gegevens verwerkt.

Vrouw met laptop op werk

Meer over The Sound Of Service

The Sound of Service is een talentenjacht campagne van Unique. Aan de hand van de campagne gaat Unique op een vernieuwde manier opzoek naar talenten voor de openstaande klantenservice functies bij haar klanten. Het doel is om de beste klantenservice stem van Nederland 2023 te vinden. Deelnemers doen mee via WhatsApp. De jury, bestaande uit een professionele stemcoach, selecteert drie deelnemers voor de finaleronde. In de finaleronde strijden drie finalisten voor de prijs van € 2.000,- bruto bovenop je salaris en de titel 'Beste Klantenservice stem van Nederland 2023'.

Vanuit Unique.nl word je doorgestuurd naar WhatsApp om het script in te spreken via een audiobericht. Om de deelname definitief te maken, vraagt Unique naar een aantal gegevens. De finaleronde vindt plaats op de Unique vestiging in Rotterdam.

Vanuit Unique.nl wordt je doorverwezen naar WhatsApp en daar spreek je een audiobericht in. Het script staat op onze website. Na het achter laten van jouw audiobericht, vraagt Unique naar een aantal gegevens middels een formulier op de website. Pas na het invullen van alle gegevens, is jouw deelname definitief en verwerkt Unique jouw gegevens. Unique beoordeelt alle audioberichten en laat voor 8 november 2023 weten of je door bent naar de finaleronde.

Ik ben door naar de finaleronde en nu?

Gefeliciteerd! Je bent door naar de finaleronde én maakt kans op de titel 'Beste Klantenservice stem van Nederland 2023' en ook nog eens € 2.000 bruto bovenop je salaris. Uiteraard om niet te vergeten ook een leuke baan bij een toffe opdrachtgever! Tijdens de finaleronde ga je samen met een stemcoach op locatie een script uitvoeren. De jury hoort alleen je stem en kiest uit de drie finalisten één winnaar uit. Win je de titel 'Beste Klantenservice stem van Nederland 2023', dan overhandigt Unique aan jou € 2.000,- bruto bovenop je salaris. De prijs wordt uitgereikt na één maand indiensttreding. 

Wat als ik niet door ben naar de finale ronde?

Niet getreurd! Als je niet in de prijzen valt, helpen wij je aan een baan bij een toffe opdrachtgever. Wij nemen contact met je op mits je alle gegevens hebt ingevuld.

Als winnaar van The Sound Of Service win je niet alleen de titel 'Beste Klantenservice stem van Nederland', maar ook eenmalig € 2.000,- bruto bovenop je salaris. Om het geldbedrag in ontvangst te mogen nemen, moet je één maand in dienst zijn via Unique. De prijs kan niet overgedragen worden naar een ander persoon. De winnende stem kan na de actieperiode een jaar lang gebruikt worden in reclame-uitingen.

Ik ben al in dienst via Unique. Kan ik alsnog mee doen?

Zeker! Ben je al werkzaam bij één van onze klanten, dan kan je ook mee doen aan The Sound Of Service. Win je ook nog eens de felbegeerde titel? Het geldbedrag wordt dan met de eerstvolgende salarisronde overhandigd.

 

Je gegevens worden gebruikt voor deelname aan de wedstrijd. Unique neemt contact met je op om te laten weten of je door bent naar de finale ronde. Daarnaast betekent deelname aan de wedstrijd dat je je inschrijft voor arbeidsbemiddeling. Door deel te nemen aan de wedstrijd, heb je een voorsprong! Wij weten over wat voor een geweldige stem jij beschikt en kunnen jou helpen aan een baan bij een toffe opdrachtgever in de klantenservice sector.

Wat gebeurt er met mijn audiobericht?

Wij gebruiken je audiobericht alleen tijdens de wedstrijd om te bepalen wie er door is naar de finaleronde. De inzending wordt alleen beoordeeld als het formulier op de website als laatste stap is ingevuld. Ben je niet door naar de finaleronde of heb je het formulier op de website niet ingevuld? Unique verwijderd dan binnen 21 dagen na ontvangst het audiobericht.

Hoe verwijder ik mijn gegevens?

Je kunt ons op elk gewenst moment vragen om inzage in jouw persoonsgegevens of om het wijzigen, aanvullen of verwijderen ervan. Ook kun je ook zelf je persoonsgegevens (gedeeltelijk) wijzigen, aanvullen, verwijderen of overdragen in het Privacy Portaal.