Vacatures van deze vestiging

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel uitzendbureau in Den Haag en omstreken? Dan is Unique Uitzendbureau Den Haag jouw perfecte partner. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte baan in de regio, zoals in Scheveningen, Nootdorp, Voorburg, Rijswijk en Voorschoten.

Onze vestiging bevindt zich aan de Laan van Nieuw-Oost-Indie 131 d, 2593 BM 's-Gravenhage. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Je kunt contact met ons opnemen via denhaag.office@unique.nl of telefonisch via 0704131150. Schrijf je online in of kom langs bij onze vestiging. Bekijk onze locatie op Google Maps voor de beste route naar ons kantoor.

Bij Unique Uitzendbureau Den Haag richten we ons op jouw persoonlijke talenten en vaardigheden om de ideale baan voor je te vinden. Wij kijken verder dan alleen je cv en diploma's en zorgen ervoor dat de baan past bij jouw unieke eigenschappen.

Het belangrijkste voordeel van het kiezen voor Unique Uitzendbureau Den Haag is onze uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt en ons brede netwerk van werkgevers. Hierdoor kunnen wij snel en doeltreffend de best passende vacatures voor je vinden. Daarnaast bieden we je persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele sollicitatieproces.

Dus, ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem dan contact op met Unique Uitzendbureau Den Haag en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte baan. Schrijf je in en laat ons samen met jou op zoek gaan naar de ideale match voor jouw unieke talenten en kwaliteiten.

'S-Gravenhage

vakantiemedewerker IT Helpdesk

Vakantiekracht...
 • Salarisindicatie
  € 1.706 - € 1.707
 • Uren per week
  36.0
 • Opleiding
  Overig
Bleiswijk

INSIDE SALES ENGINEER langdurig project

Ben jij een enthousiaste verkoper met een passie voor techniek en klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons Inside Sales engineer team, dat bestaat uit vijf toegewijde medewerkers, speel jij een essentiële rol in het behalen van ons afd...
 • Salarisindicatie
  € 2.700 - € 3.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Bleiswijk

INSIDE SALES ENGINEER

Ben jij een gedreven verkoper met passie voor techniek en klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons Inside Sales Engineer, dat bestaat uit vijf toegewijde medewerkers, speel jij een cruciale rol in het behalen van ons afdelingsverkoopbu...
 • Salarisindicatie
  € 2.700 - € 3.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO