Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een baan? Of wil je meer weten over het werken via Unique? Bij Unique Uitzendbureau Deventer staan we klaar om je te helpen. Neem contact met ons op of schrijf je direct in bij onze vestiging.

Unique Uitzendbureau Deventer is dé plek om jouw nieuwe baan te vinden. We hebben diverse vacatures beschikbaar in Deventer en de omliggende regio, zoals Zutphen, Raalte en Lochem. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke functie, parttime werk of een vaste baan, bij Unique helpen we je graag verder. Je kunt eenvoudig online inschrijven via onze website of een bezoek brengen aan onze vestiging op de volgende locatie:

Leeuwenbrug 5
7411 TE Deventer

Bij Unique begrijpen we dat het niet alleen om je cv en diploma's gaat. Het zijn juist jouw talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen die je uniek maken. Daarom kijken wij verder dan alleen de standaard criteria. We willen een baan vinden die echt bij je past. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die aansluit bij jouw unieke kwaliteiten, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Deventer. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

Een van de voordelen van het inschakelen van Unique Uitzendbureau Deventer is dat we een uitgebreid netwerk hebben in de regio. We zijn goed op de hoogte van de lokale arbeidsmarkt en hebben nauwe samenwerkingen met bedrijven in Deventer en omgeving. Hierdoor kunnen we jou snel en gemakkelijk in contact brengen met interessante werkgevers en vacatures die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Wil je direct een overzicht zien van de beschikbare vacatures in Deventer? Klik dan hier om ons vacatureaanbod te bekijken. Schrijf je vandaag nog in bij Unique Uitzendbureau Deventer en geef je carrière een boost!

Wilp

Administrateur

Ben jij de professional met oog voor detail en passie voor financiële precisie?Lees dan snel verder!Wij bieden jou een boeiende kans om als administrateur aan de slag te gaan. Als administrateur ben je verantwoordelijk voor het beheer en de regist...
  • Salarisindicatie
    € 3.000 - € 3.300
  • Uren per week
    40.0
  • Opleiding
    HBO