Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Roosendaal helpt jou aan een baan die perfect bij je past. We begrijpen dat er meer is dan alleen je cv, diploma's en naam. Het zijn juist jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen die het verschil maken. Daarom streven we ernaar om een baan te vinden die echt bij jou aansluit. Als je moeite hebt om zelf die ideale baan te vinden, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Roosendaal en wij gaan samen met jou op zoek.

Onze vestiging in Roosendaal is strategisch gelegen om jouw werkzoektocht in de regio te ondersteunen. We bieden vacatures aan in Roosendaal en in omliggende plaatsen zoals Bergen op Zoom, Etten-leur, Zevenbergen en Oosterhout. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale arbeidsmarkt, kunnen we jou helpen bij het vinden van passende mogelijkheden.

Het inschrijven bij Unique Uitzendbureau Roosendaal is eenvoudig en kan zowel online als op onze vestiging. Op zoek naar vacatures in Roosendaal? Neem een kijkje op onze website en ontdek de diverse mogelijkheden. Klik hier om direct naar de vacaturepagina te gaan.

Als je meer wilt weten over werken via Unique Uitzendbureau of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via de volgende gegevens:

Unique Uitzendbureau Roosendaal is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar werk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past.

Locatie van Unique Uitzendbureau Roosendaal:
Bekijk ons op Google Maps

Bergen op Zoom

Customer support medewerker tijdelijk

Op zoek naar een uitdagende rol als customer support medewerker in een dynamische internationale setting?We zijn op zoek naar een tijdelijke vervanger voor een collega tijdens zwangerschapsverlof. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, f...
 • Salarisindicatie
  € 2.600 - € 2.900
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Oud Gastel

Customer service medewerker tijdelijk

Ben je geïnteresseerd in een rol als customer service medewerker bij een internationaal bedrijf? Lees dan snel verder!Voor de tijdelijke vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zijn we op zoek naar een customer service medewerk...
 • Salarisindicatie
  € 2.600 - € 2.900
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Oud Gastel

Customer Service Medewerker

Ben jij klaar voor een spannende rol als klantenserviceheld bij een toonaangevend internationaal bedrijf? Lees snel verder!Met jouw ongeëvenaarde communicatieve skills, flexibiliteit en passie voor klanttevredenheid, zul je de Duitse klanten in de...
 • Salarisindicatie
  € 2.600 - € 2.900
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4