Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Roosendaal helpt jou aan een baan die perfect bij je past. We begrijpen dat er meer is dan alleen je cv, diploma's en naam. Het zijn juist jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen die het verschil maken. Daarom streven we ernaar om een baan te vinden die echt bij jou aansluit. Als je moeite hebt om zelf die ideale baan te vinden, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Roosendaal en wij gaan samen met jou op zoek.

Onze vestiging in Roosendaal is strategisch gelegen om jouw werkzoektocht in de regio te ondersteunen. We bieden vacatures aan in Roosendaal en in omliggende plaatsen zoals Bergen op Zoom, Etten-leur, Zevenbergen en Oosterhout. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale arbeidsmarkt, kunnen we jou helpen bij het vinden van passende mogelijkheden.

Het inschrijven bij Unique Uitzendbureau Roosendaal is eenvoudig en kan zowel online als op onze vestiging. Op zoek naar vacatures in Roosendaal? Neem een kijkje op onze website en ontdek de diverse mogelijkheden. Klik hier om direct naar de vacaturepagina te gaan.

Als je meer wilt weten over werken via Unique Uitzendbureau of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via de volgende gegevens:

Unique Uitzendbureau Roosendaal is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar werk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past.

Locatie van Unique Uitzendbureau Roosendaal:
Bekijk ons op Google Maps

Roosendaal

Machine operator

Ben jij een gedreven en ervaren machineoperator met een passie voor productiekwaliteit? Wil je deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige Aloë Vera-producten? Dan nodigen wij je uit om te sollicit...
 • Salarisindicatie
  € 2.300 - € 2.700
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Roosendaal

Logistiek medewerker

In deze afwisselende baan als logistiek medewerker houd jij jezelf dagelijks bezig met o.a.:Het verzamelen van benodigde goederen voor productie orders;Het controleren en beheren van alle voorraad goederen;Uitvoeren van alle bijkomende adm...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 2.600
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Roosendaal

HR Assistant parttime

Als HR/Facilities Assistant versterk je ons HR-team, dat bestaat uit een HR-manager, een HR-adviseur en twee HR-assistenten. Door het zwangerschapsverlof van een van de HR-assistenten hebben wij onderstaande tijdelijke vacature beschikbaar.Functieo...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 2.800
 • Uren per week
  24.0
 • Opleiding
  MBO 3/4