Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Rotterdam is jouw ideale partner bij het zoeken naar een passende baan in Rotterdam en omstreken, zoals Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Capelle aan den IJssel en Schiedam. Wij zijn er voor jou en helpen je graag bij het vinden van jouw ideale functie.

Ons kantoor bevindt zich op de Blaak 6, 3011 TA Rotterdam, een centrale locatie die gemakkelijk te bereiken is met zowel het openbaar vervoer als de auto. Neem gerust contact met ons op via rotterdam.blaak@unique.nl of bel 0104354811. Inschrijven kan eenvoudig online of kom langs bij onze vestiging. Bekijk onze locatie op Google Maps voor de beste route naar ons kantoor.

Bij Unique Uitzendbureau Rotterdam focussen we op jouw individuele talenten en persoonlijke kwaliteiten om de perfecte baan voor je te vinden. Wij kijken verder dan alleen je cv en diploma's om een functie te vinden die écht bij je past.

Onze belangrijkste USP is ons uitgebreide netwerk van lokale bedrijven en organisaties, waardoor we in staat zijn om snel en doeltreffend de best passende vacatures voor je te vinden. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele sollicitatieproces, zodat je vol vertrouwen kunt solliciteren.

Ben je klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan in je carrière? Neem dan contact op met Unique Uitzendbureau Rotterdam en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte baan. Schrijf je in en laat ons samen met jou op zoek gaan naar de ideale match die aansluit bij jouw unieke talenten en kwaliteiten.

Rotterdam

Reiniger Niet R Naast Charlois

Dagelijks zetten honderden medewerkers van de gemeente zich in voor schone Rotterdamse straten, riolen, parken, stranden, pleinen, marktterreinen en wateren. Ook het legen van alle vuilnisbakken en het verwijderen van onkruid, herfstblad en graffiti...
 • Salarisindicatie
  2.473 - 2.474
 • Uren per week
  37,5
 • Opleiding
  VMBO
Rotterdam

Incasso medewerker parttime

Ben je een bedreven professional met uitstekende communicatieve vaardigheden? En lijkt het jou wat om verantwoordelijk te zijn voor het innen van zowel particuliere (B2C) als zakelijke (B2B) vorderingen? Wij hebben een boeiende positie beschikbaar vo...
 • Salarisindicatie
  2.300 - 2.600
 • Uren per week
  16
 • Opleiding
  MBO 3/4
Rotterdam

Incassomedewerker

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het innen van openstaande vorderingen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit doe je voornamelijk door middel van telefonisch contact en e-mail. Je communiceert op een vriendelijke manier, past je aa...
 • Salarisindicatie
  2.300 - 2.600
 • Uren per week
  40
 • Opleiding
  MBO 3/4