Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Veghel staat voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die perfect bij je past. Bij ons gaan we verder dan alleen je cv, diploma's en naam. We kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Het is juist deze combinatie die jou onderscheidt van anderen en daar hoort een baan bij die net zo uniek is als jij.

Op zoek naar vacatures in Veghel en de omliggende regio, zoals Schijndel, Uden, Boxtel, Sint-Oedenrode, Erp en Mariaheide? Bij Unique uitzendbureau Veghel hebben we een breed aanbod aan vacatures die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een fulltime functie, parttime werk of tijdelijk werk, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar.

Het inschrijven bij Unique uitzendbureau in Veghel is eenvoudig en kan online via onze website. Je kunt ook persoonlijk langskomen op onze vestiging. We zijn gevestigd op een centrale locatie in Veghel, namelijk Markt 3. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor zowel kandidaten als werkgevers. Wil je precies weten waar we zitten? Bekijk dan onze locatie op Google Maps.

Waarom zou je contact opnemen met Unique uitzendbureau Veghel? Ons voordeel is dat we verder kijken dan alleen de standaard criteria. We nemen de tijd om jou als persoon te leren kennen en begrijpen wat jou uniek maakt. Hierdoor kunnen we de perfecte match maken tussen jou en de beschikbare vacatures. Daarnaast hebben we een groot netwerk van werkgevers in de regio, waardoor we snel vacatures kunnen vinden die bij jou passen.

Wil je direct het actuele aanbod van vacatures in Veghel bekijken? Neem dan een kijkje op onze website: vacatures in Veghel. Schrijf je in bij Unique uitzendbureau Veghel en laat ons jou helpen bij de zoektocht naar jouw ideale baan. Samen gaan we op zoek naar een baan die écht bij jou past!

Veghel

Expeditie Medewerker

Ben jij fulltime beschikbaar en werk jij graag in teamverband?Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!Als expeditie medewerk(st)er kom je te werken op het hoofdkantoor in Veghel, gelegen nabij Eindhoven. Het betreft een fulltime functie in dagdiens...
 • Salarisindicatie
  € 2.200 - € 2.600
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  VMBO
Schijndel

productiemedewerker

Fulltime productiemedewerker is een functie die zich vooral bezig houdt met het productieproces. In de productiehal binnen dit bedrijf zul je diverse werkplekken vinden. Je leert bij die werkplekken het werken met robots en machines kennen. De machin...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.800
 • Uren per week
  38.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Schijndel

Productiemedewerker

Jij als fulltime productiemedewerker komt binnen dit bedrijf te werken in een van de vier productiehallen. Er zullen verschillende soorten werkplekken zijn waar je verschillende machines of robots leert kennen, je zult dan ook veel gebruik maken van...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.800
 • Uren per week
  38.0
 • Opleiding
  MBO 3/4