Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Veghel staat voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die perfect bij je past. Bij ons gaan we verder dan alleen je cv, diploma's en naam. We kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Het is juist deze combinatie die jou onderscheidt van anderen en daar hoort een baan bij die net zo uniek is als jij.

Op zoek naar vacatures in Veghel en de omliggende regio, zoals Schijndel, Uden, Boxtel, Sint-Oedenrode, Erp en Mariaheide? Bij Unique uitzendbureau Veghel hebben we een breed aanbod aan vacatures die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een fulltime functie, parttime werk of tijdelijk werk, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar.

Het inschrijven bij Unique uitzendbureau in Veghel is eenvoudig en kan online via onze website. Je kunt ook persoonlijk langskomen op onze vestiging. We zijn gevestigd op een centrale locatie in Veghel, namelijk Markt 3. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor zowel kandidaten als werkgevers. Wil je precies weten waar we zitten? Bekijk dan onze locatie op Google Maps.

Waarom zou je contact opnemen met Unique uitzendbureau Veghel? Ons voordeel is dat we verder kijken dan alleen de standaard criteria. We nemen de tijd om jou als persoon te leren kennen en begrijpen wat jou uniek maakt. Hierdoor kunnen we de perfecte match maken tussen jou en de beschikbare vacatures. Daarnaast hebben we een groot netwerk van werkgevers in de regio, waardoor we snel vacatures kunnen vinden die bij jou passen.

Wil je direct het actuele aanbod van vacatures in Veghel bekijken? Neem dan een kijkje op onze website: vacatures in Veghel. Schrijf je in bij Unique uitzendbureau Veghel en laat ons jou helpen bij de zoektocht naar jouw ideale baan. Samen gaan we op zoek naar een baan die écht bij jou past!

Uden

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker / orderpicker ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van klantorders. Je taken zullen het inpakken en vervoeren van orders binnen het magazijn zijn. Met jouw onuitputtelijke energie zorg je ervoor dat de orders op tijd op...
 • Salarisindicatie
  € 2.300 - € 2.400
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO
Uden

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker / orderpicker ben jij degene die ervoor zorgt dat de orders van de klant op de goede manier verwerkt worden. Je zult de orders inpakken en vervoeren binnen het magazijn. Met jouw eindeloze energie zorg je ervoor dat de orders o...
 • Salarisindicatie
  € 2.300 - € 2.400
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO
Oss

Nacht medewerker expeditie

Hoe ziet je werk er uit?Beheer van uitgaande goederenstroom is jouw verantwoordelijkheid als nachtelijke expeditiemedewerker.Taken omvatten het voorbereiden van klantbestellingen, verzamelen en wegen van voornamelijk varkensvleesbestellingen....
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 3.100
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4