Topvacatures bij de Volksbank

Utrecht

Medewerker service team Volksbank

Als onderdeel van het serviceteam in Utrecht ben jij verantwoordelijk voor een nauwkeurige en tijdige afhandeling van de dagelijkse verzoeken met betrekking tot leningen. Specifiek gaat het hier om klanten die een compensatiebedrag ontvangen voor hun

 • Salarisindicatie
  € 16 - € 16,01
 • Dienstverband
  Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleiding
  MBO 3/4

Vacatures

Je kunt bij de Volksbank in diverse functies op verschillende afdelingen aan de slag, zoals Hypotheken Backoffice, Betaalfaciliteiten en Klantonderzoek. Het hoofdkantoor van de Volksbank ligt op steenworp afstand van station Utrecht Centraal dus makkelijk te bereiken met het OV. We hebben ook kantoren in Den Bosch Groningen, Den Haag (ASN Bank), en Geleen (BLG Wonen) en soms zoeken we ook adviseurs om te werken in een van de 200 SNS winkels door het hele land.

Beschik jij over een mbo of hbo werk- en denkniveau? Lijkt het jou leuk om in een informele omgeving te werken? En ben jij iemand die klantgericht en dienstverlenend is? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer via Unique bij de Volksbank. Heb je vragen? Neem contact op met een van onze consultants! 

 

Beter voor elkaar

Bankieren is mensenwerk. En elk mens is anders. Daarom betekent werken bij de Volksbank dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. En om met jouw unieke achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten bij te dragen aan het succes van onze organisatie. Want juist door onze onderlinge verschillen te herkennen en waarderen, bereiken we samen de mooiste resultaten.

Werken aan jouw toekomst

Om jezelf te ontwikkelen biedt Unique samen met de Volksbank onze medewerkers de mogelijkheid om een Wft-diploma te behalen, een waardevol en veelgevraagd diploma in de financiële sector. Wil je op termijn doorgroeien? De Volksbank en Unique denken graag met je mee. Benieuwd hoe het is om bij de Volksbank te werken? Bekijk dan de blogs en filmpjes om een indruk te krijgen. 

Is werken bij de volksbank iets voor jou?

Dit is de weg naar die baan

 • 1
  Sollicitatie verstuurd? Wat leuk! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • 2
  Vinden wij ook dat de vacature bij je past? Dan leren we je graag beter kennen in een persoonlijk intakegesprek.
 • 3
  Na een goede intake doen we een aanbeveling bij onze opdrachtgever.
 • 4
  Ziet de opdrachtgever ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • 5
  Nieuwe baan in de pocket! Welkom bij Unique. Onderteken je contract en krijg een warm welkom.

Wat zeggen medewerkers over de Volksbank?

Sander de Kreeft, Projectcoördinator bij de Volksbank:

"Sinds 2014 ben ik als externe werkzaam voor SNS/de Volksbank. Eerst bij de Backoffice als Administratief Medewerker Hypotheken voor de SNS in het Team Verlengen (nu BZR). Daarna ben ik Multimerk opgeleid (RegioBank, BLG Wonen, ASN Bank) en heb ik de overstap gemaakt naar het Projectenteam waar ik nu Projectcoördinator ben. In deze periode heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen en heb ik vele contacten gelegd binnen en buiten de Volksbank. Dit heeft er toe heeft geresulteerd dat ik mij nu aan het ontwikkelen ben als Data-analist op de afdeling CCW Risk & Reporting en dat ik het Management team ondersteun met het ontwikkelen van Dashboards. Ik voel mij dan ook zeer op mijn plek bij de Volksbank en voel mij erg gewaardeerd. Als je laat zien hard te willen werken, krijg je vanzelf de kansen om je te ontwikkelen."

Alle vacatures bij de Volksbank

Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

1 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken