Werken bij Menzis

> Warm welkom in een gezellig team    > De mens centraal     > Ruimte voor eigen ideeën

Kom werken bij Menzis in Wageningen, Enschede of Groningen en solliciteer vandaag nog via Unique.

Meer weten over Menzis en de vacatures? Lees verder. 

Over Menzis.

De mens centraalWerken bij Menzis Unique

Het werkklimaat bij Menzis is menselijk en daadkrachtig. Je krijgt de ruimte je talent in te zetten en de vrijheid zelf invulling te geven aan hoe je je doelstellingen haalt.

Menzis vindt het belangrijk dat iedere medewerker, ongeacht leeftijd, geslacht, handicap, afkomst of privésituatie zich thuisvoelt bij Menzis.  Zij willen als organisatie echt een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om op een passende vacature te solliciteren.

We werken met plezier met elkaar samen zodat we onze persoonlijke en gezamenlijke ambities waar kunnen maken.

Jouw nieuwe werkplek.

Werken bij Menzis Unique

Unieke kenmerken van Menzis

  • Een warm welkom is vanzelfsprekend bij Menzis. Jij wordt in het zonnetje gezet op je eerste werkdag!

  • Vitaliteit en gezondheid staan hoog in het vaandel bij Menzis. Niet voor niks staat er twee keer per week een schaal vers fruit voor je klaar. 

  • Op de eerste verdieping van jouw nieuwe werkplek kom je alleen via de trap. Zo heb je dagelijks je eerste beweging al te pakken. 

  • Menzis zorgt regelmatig voor workshops op het gebied van een healthy lifestyle. Heb je zelf goede ideeën? Organiseer je eigen workshop!

  • Heb je een bepaalde handicap maar ben je perfect voor de functie? Menzis doet er alles aan om jou te helpen op je nieuwe werkplek.

  • Kom te werken in een gezellig en klein team. Het kantoor is ruim, modern en heeft heel veel lichtinval wat de werkomgeving erg fijn maakt. 
Reageer nu

De sollicitatieprocedure.

Je solliciteert via Unique bij Menzis. Dit kun je verwachten tijdens je sollicitatieprocedure.

Reageer direct

En wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.