Unique uitzendbureau helpt je aan een baan

Unique uitzendbureau helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een job, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of CV. Jouw passies, talenten, karakter en drive. Die maken jou… jóu. En zoals jij uniek bent, is ook iedere baan dat. Unique ziet dat unieke in jou en vindt de vacature waar je carrière-hart sneller van gaat kloppen. Waar dan ook in Nederland, dus ook bij jou in de provincie.

 

Jouw unieke talent verdient een topwerkgever

Unique werkt samen met topwerkgevers, zoals ING, ABN AMRO, GGD en UWV. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Ga jij binnenkort ook via Unique bij één van onze topwerkgevers aan de slag?

Bekijk al onze topwerkgevers

Waarom Unique?

Unique is veel meer dan een uitzendbureau. We zoeken een baan die bij je past. Maar helpen je ook met onze unieke extra's. We bieden mogelijkheden zoals trainingen, opleidingen, korting op verzekeringen, een leuk salaris en veel meer.

Verder komen begint bij verder kijken

Je wilt vooruit in je werk. Stappen zetten, iets nieuws proberen of misschien wil je juist dat ene stapje terug doen. Welke kant vooruit voor jou ook opgaat; verder komen begint bij verder kijken. Bij Unique kunnen we met 50 jaar werkervaring en 800+ medewerkers precies dat. Kijken we verder dan wat jij doet en zien we wie jij bent.