15-9-2021

Pim Werkt helpt Rachel aan een nieuwe baan dankzij de Unique Talentscan

Pim Werkt helpt Rachel aan een nieuwe baan

Verder kijken, als je aan Unique denkt, hoor je dit credo. Maar verder kijken doen we niet alleen. Ditmaal zetten we Rachel van der Heiden en Pim Werkt in de spotlight. Rachel heeft dankzij Pim Werkt en onze enige echte Unique Talentscan een prachtige nieuwe uitdaging gevonden!

Als je echt verder kijkt dan het CV kom je bij de mooiste ontdekkingen. Dit bleek ook bij Rachel van der Heiden die na 27 jaar werken zonder baan kwam te zitten. En na zoveel jaar werken, weer op zoek gaan naar een nieuwe baan is een gigantische opgave. Als Unique hebben wij hier een mooie bijdragen in mogen doen, met een mooi en inspirerend verhaal als resultaat. Helemaal Unique.

Unique Talentscan in actie!

Senior manager bij PIM Werkt Edith Reijs bemiddelde het proces van Rachel en legde de Unique Talentscan voor. Rachel: “Omdat ik vragen had over hoe een uitzendbureau te werk gaat, heb ik deze vraag gesteld. Edith heeft mijn vragen beantwoord en geadviseerd om een Talentscan te doen. Toen we de uitslag van de scan bespraken, zei Edith meteen: “Ik hoef hier niet eens een naam boven te zien, dit ben jij ten voeten uit.” Heel interessant om jezelf zo terug te zien op papier. Want het leek me wel wat om verschillende functies uit te proberen om er zo achter te komen welk werk en type organisatie het beste bij me past.

Marjolein had me ondertussen ook gewezen op een vacature bij GGZ Oost Brabant als Voedsel assistent. Ik heb hier 2 dagen achter de schermen mogen kijken. Het was een functie waarbij ik vooral zelfstandig werkte. Ik ontdekte er dat ik liever geen “eenzame” baan heb. Zo kom je in elke ervaring iets te weten wat je meeneemt in de zoektocht naar passend werk.”

Weten wat de Unique Talentscan voor u kan doen?

De Unique Talentscan kent vele gebruiken, Rachel gebruikte hem om erachter te komen waar ze echt op haar plek zou zitten. Maar wat kan het voor u betekenen? Er is maar een manier om daar achter te komen. Vraag hier de  Talentscan voor meer informatie. Wil je hele interview met Rachel lezen? Klik dan hier!

Ook interessant om te lezen

Het grote Solliciteren en Werken Woordenboek

Hoor of zie je tijdens je sollicitatie- of inwerkproces óók weleens woorden waarvan je denkt: ‘Uh… wat?’ Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe functie of net begonnen bent loop je vaak teg...
18-9-2023

Conflicten op de werkvloer: zo ga je ermee om

Hoe graag we het misschien ook willen, we kunnen nu eenmaal niet altijd met iedereen op één lijn liggen. Grote kans dus, dat dat op professioneel vlak ook niet het geval is. Wanneer er zich ...
18-9-2023