shadow

MKB Marktmonitor aanvragen

Bent u benieuwd wat de MKB Marktmonitor voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan kosteloos de uitkomsten van dit grootschalige onderzoek van Unique, Technicum en Motivaction aan.

Nuttige kijk op de toekomst

De MKB Marktmonitor gunt u een kijkje in de toekomst. Het rapport blijkt namelijk een goede voorspeller te zijn. Veel verwachtingen die ondernemers in vorige jaren uitspraken bleken het jaar daarna te zijn uitgekomen. Daarnaast kunt u uw eigen bedrijf benchmarken met andere bedrijven en zo inspelen op kansen in de markt.

  

Vraag de MKB Marktmonitor 2016 aan

Hieronder vindt u het aanvraagformulier voor de MKB Marktmonitor. Vul uw gegevens in en wij sturen u de onderzoeksrapportage kosteloos toe.

Aanhef

Wilt u de MKB Marktmonitor hardcopy of digitaal ontvangen?

Wilt u de MKB Marktmonitor hardcopy of digitaal ontvangen?

Welke publicatie(s) wenst u te ontvangen?

Welke publicatie(s) wenst u te ontvangen?Voor welke branche(s) wenst u de geselecteerde publicaties te ontvangen?

Voor welke branche(s) wenst u de geselecteerde publicaties te ontvangen?
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.