Hr Marktmonitor

Unique hield, opnieuw, het grootste hr-onderzoek van werkgevend en werkend in Nederland. Het thema van 2018: hoe vindt en behoudt werkgevend Nederland haar bevlogen talent? Hoe bewust ga jij zelf om met de bevlogenheid van medewerkers?

Inzicht in de employee journey. Hoe presteert jouw organisatie ten opzichte van de branchegenoten. Sluiten jullie activiteiten aan bij wat werknemers verwachten? En wat moet je doen om talent te behouden?

Vraag de Hr Marktmonitor of HR Voorop Infographics aan

Hoe bewust gaat jouw organisatie om met de bevlogenheid van collega's? Vraag de HR Markmonitor aan. Of gebruik onze infographics van HR Voorop. Een vijfluik van interviews en columns over up-to-date HR-beleid. HR experts vertellen over unieke veranderingen. Lopen voorop in de laatste ontwikkelingen en delen deze kennis met jou. We combineren de onderwerpen duurzame inzetbaarheid, talent development, diversiteit en vitaliteit met onderzoek en analyses.

Krijg inzicht in hoe je talentvolle en bevlogen collega's kunt behouden. Met de Hr Marktmonitor en HR Voorop van Unique.

Vraag ze hier aan en we nemen snel contact op!In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.