shadow

MKB Marktmonitor

Wat speelt er op dit moment binnen het MKB? Welke ontwikkelingen en verwachtingen zijn er bij mijn concurrenten op het gebied van omzet en personeel? Hoe kan mijn organisatie nog verder groeien? Dat zijn de vragen waar we u antwoord op geven met de MKB Marktmonitor. Dit is een grootschalig onderzoek van Unique, Technicum en Motivaction onder meer dan 1.500 ondernemers en HR professionals. De uitkomsten krijgt u kosteloos van ons in een prettig leesbare rapportages. Zo helpt Unique ondernemers ondernemen.

Trendrapporten 2016

In 2016 brachten Unique en Motivaction verschillende edities van de MKB Marktmonitor uit. Bijvoorbeeld over het belang van ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen organisaties. En de veranderende arbeidsmarkt in het MKB. Vraagt u een rapport aan?

Bekijk ons MKB Marktmonitor archief

Meer informatie over de eerdere edities van de MKB Marktmonitor vindt u op onze archiefpagina.

 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.