shadow

MKB Marktmonitor

Wat speelt er op dit moment binnen het MKB? Welke ontwikkelingen en verwachtingen zijn er bij mijn concurrenten op het gebied van omzet en personeel? Hoe kan mijn organisatie nog verder groeien? Dat zijn de vragen waar we u antwoord op geven met de MKB Marktmonitor. Dit is een grootschalig onderzoek van Unique, Technicum en Motivaction onder meer dan 2.100 ondernemers en HR professionals. De uitkomsten krijgt u kosteloos van ons in een prettig leesbaar magazine. Zo helpt Unique ondernemers ondernemen.

Trendrapport 2015 aanvragen

De nieuwe uitgave van de MKB Marktmonitor is op 2 september 2015 gelanceerd. Het thema: duurzame inzetbaarheid. Vraag het trendrapport aan en help uzelf en andere ondernemers beter ondernemen!

Bekijk ons MKB Marktmonitor archief

Meer informatie over de eerdere edities van de MKB Marktmonitor vindt u op onze archiefpagina.

Verwacht: resultaten van het kandidatenonderzoek

Naast het onderzoek onder mkb'ers vragen we ook elk jaar naar de wensen en meningen van werkzoekend Nederland. Deze resultaten bundelen wij in een aparte publicatie. In januari 2016 kunt u deze verwachten. De infographic van 2014 kunt u hier kosteloos downloaden.

 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.